LEEF! 365 dagen mindful

Vanaf 1 januari 2022 start bij 30NOW de jaargroep ‘LEEF! 365 dagen mindful’. Samen met een groep gelijkgestemden oefen je een heel jaar lang, zowel online als lokaal om mindfulness verder te ontwikkelen en te integreren in je dagelijks leven.

Een kalenderjaar lang is er iedere eerste donderdag van de maand een online live sessie waarbij de vaste ervaren begeleiders Michaël Verlouw, Maryvonne Verkerke en Joost van den Heuvel Rijnders aanwezig zijn. Na de live sessie ontvang je contemplaties en oefeningen voor het dagelijks leven om de beoefening tot leven te brengen en levend te houden. Ervaringen en vragen kun je op ieder moment delen met de vaste begeleiders en alle deelnemers.

Naast de maandelijkse online sessies zijn er ook online groepsuitwisselingen waarbij iedereen de kans heeft te reflecteren op eigen ervaringen. Daarmee ondersteun je zowel je eigen proces als dat van de andere deelnemers.

Nieuw bij 30NOW is dat er bij de jaargroep ook lokaal bijeenkomsten zijn. Verspreid over België en Nederland wordt er namelijk op tien locaties drie keer een meditatiedag georganiseerd. Ervaren meditatiebegeleiders zullen deze dagen ter plekke verzorgen.

Ank Schravendeel begeleidt de meditatiedagen in Groningen.

Tijdens het jaar ontvang je dus inspiratie, ondersteuning en verbondenheid tijdens de maandelijkse online bijeenkomsten, maar ook ter plekke van een groep bij jou in de buurt.

Ga jij de uitdaging aan om 365 dagen mindful te leven in 2022? Meld je aan op www.30NOW.nl/jaargroep voor LEEF! 365 dagen mindful.